Billeder af Tanya (Rehder´s Tanya)

Her kan du se billeder af lille Tanya,- en skøn lille dame som jeg overtog fra en anden familie d. 15. januar 2014. På det tidspunkt var Tanya 8 ½ år gammel og blev 9 år d. 1/4-14 få måneder efter hun flyttede ind her hos Egon Olsen og mig. Hun flyttede ind med beskeden fra sin tidligere ejer om at hun ikke kunne med andre hunde og børn under 10 år,- så det har jeg arbejdet en stor del med for at få hende til at acceptere at bo her hvor Egon Olsen også bor,- og hvor der ofte er mine børnebørn på henholdsvis 2 år og 6 år på besøg/weekend.

Jeg må sige det er gået over alt forventning og i dag er Tanya rigtig glad for begge mine børnebørn og også Egon Olsen, hvis hun blot må slippe for at skulle lege med ham som han jo så gerne vil ret ofte. Hun er en rigtig dejlig lille dame som har stjålet mit hjerte fuldstændigt.

Hun har været med på mange udstillinger som jeg har udstillet Egon Olsen på,- og da hun også selv virkede meget glad for at være på udstillingerne og være "midtpunkt" fra tid til anden,- har jeg derfor prøvet at lade hende udstille i ringen,- noget som hun aldrig har prøvet før. Hun er vildt begejstret for at være i ringen og er blevet god til at stå pænt og ikke sætte sig ned hele tiden,- hvilket hun gjorde konstant første gang vi var i ringen,- pga. den store overvægt hun bar på sine små ben. Hun vejede 19,7 kg da hun flyttede ind her hos os, og i dag er hun nede på 13 kg og er blevet meget let til bens og elsker lange gåture og løbeture. Hun skal dog stadig smide 1 kilo mere,- før hun har en vægt som passer til hendes kropsbygning, så vi kæmper lidt videre endnu. Jeg er så glad for hende.❤